Авторизація

Запам'ятати мене.

Автоматичний вхід.



Забули пароль?
Зареєструватися

Продукция ⇒ Еластичні просіюючі поверхні ЕПП - гумові сита

Ефективне відсаджування

Найпоширенішим методом збагачення вугілля є гравітаційний метод - гідродинамічне відсаджування в водному середовищі. Практика експлуатації відсаджувальних машин, багаторазові практичні і теоретичні дослідження процесів відсаджування вказують на можливість підвищення продуктивності машин і ефективності збагачення за рахунок застосування нового типу відсаджувальних решіт - еластичних просіюючих поверхонь (ЕПП®) або просто гумових сит.

Переваги:

  • Самоочищення чарунок сита
  • Поліпшення технологічного режиму процесу відсаджування
  • Високий термін служби ЕПП®
  • Простота конструкції

Зручне обслуговування і ремонт.

Эффективная отсадка

Застосування гумових сит ЕПП® дозволяє практично повністю усунути забивання чарунок решета, що значно знижує час на обслуговування відсаджувальних машин. При роботі з "важкими" матеріалами необхідність в періодичній зупинці машини для очищення решета відпадає.

Эффективная отсадка Обезвоживание и обесшламливание материалов


Завдяки еластичним властивостям гумових сит ЕПП® коливання решета позитивно впливають на ступінь розшарування матеріалу. Термін служби гумових сит ЕПП® в відсаджувальних машинах значно більше ніж у шпальтових і поліуретанових сит. На збагачувальних фабриках України ЕПП® для відсаджувальних машин експлуатуються з 1998 року, на збагачувальних фабриках Росії з 2003р.

Сита ЕПП® для відсаджувальних машин випускаємо з розміром чарунки 4х17 і 6х20мм і поставляємо у вигляді окремих секцій розміром 1000х500мм . Монтаж на відсаджувальну машину здійснюють без зміни конструкції кріплення решета.

Залежно від особливостей матеріалу використовують поздовжній або поперечний (з нахилом в сторону транспортування) напрямок чарунок решета.

Эффективная отсадка

Все вищенаведене дозволяє істотно поліпшити технологічні параметри відсаджувальних машини і збільшити їх продуктивність.

Ми працюємо в тісному контакті з Вишами, академічними, науково-дослідними та проектними інститутами, машинобудівними заводами. Наші фахівці готові в будь-який час надати консультації з питання, які цікавлять вас. Ми здійснюємо монтаж, шеф-монтаж обладнання, що постачається, гарантійне і післягарантійне обслуговування нашої продукції.

Сподіваємося на плідну співпрацю!

Просмотров: 3765